Kategorija: Zabava

Manifestacija „Izađi mi na teglu“ proglasila pobednike (Foto)

Takmičenje u spremanju ajvara „Izađi mi na teglu“ održano je na zaječarskom Trgu po treći put, u sklopu obeležavanja slave grada. U pripremanju ajvara nadmetalo se 15 ekipa, sa u proseku pet članova. Cilj manifestacije koja se održava širom Srbije jeste, pronaći najbolji recept za pravljenje ajvara, rekla nam je Ljiljana Vukotić, jedan od organizatora

Nagradna igra: Tempo Naxi Radio i Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gamzigrad“ poklanjaju…

Tempo Naxi radio u saradnji  sa Specijalnom bolnicom za rehabilitaciju „Gamzigrad“ realizuje nagradnu igru u formi mini kviza. Svakog radnog dana u prepodnevnim časovima na talasima Tempo Naxi radija možete čuti priču o Specijalnoj bolnici, koje programe nudi i na koji način, ali i pitanje za sve slušaoce. Najbržem slušaocu, koji se javi na broj telefona 019/ 411 – 101 i  ukoliko tačno odgovori na postavljeno pitanje sleduje nagrada.

Počinje Nišvil festival

Program „Nišvila“ otvoriće „Nišville Tango Big Band“, sastavljen specijalno za ovu priliku od niških muzičara i četvorice muzičara i eminentnih profesora iz Argentine, a na programu će biti aranžmani za big bend poznatih tango kompozicija.

JOŠ JEDAN POREČKI KOTLIĆ

U subotu, 12. avgusta, u Donjem Milanovcu, biće održana sada već tradicionalna, turističko kulturna i zabavna manifestacija “Porečki Kotlić”. Svi koji se budu prijavili učestvovaće i nadmetati u pripremi riblje čorbe i ribljeg paprikaša. Početak je u 18 časova i 30 minuta na parking prostoru kod pristaništa.