Dnevna Arhiva: 12. maja 2017.

Izložba fotografija, koje su nastale tokom kreativnih radionica u Omladinskom centru

Danas će u Omladinskom centru u Zaječaru biti otvarana izložba fotografija koje su nastale tokom kreativnih radionica u Omladinskom centru. Posetioci će ovom prilikom moći da vide radove učesnika radionica, nastalih u periodu februar – april 2017. godine. Događaj se organizuje u okviru projekta „Kreativna zona“, koji sprovodi udruženje Zaječarska inicijativa, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Početak je 18h.

Za vikend nastavak prolećnog dela prvenstva Fer plej lige Timočke Krajine

Fer plej liga Timočke Krajine nastavlja se utakmicama prolećnog dela prvenstva. Organizator je Sportski savez grada Zaječara, a utakmice su na programu u subotu 13. i nedelju 14. maja na pomoćnom terenu gradskog stadiona na Kraljevici. Učestvuju fudbaleri iz mlađih kategorija klubova iz Zaječara, Bora, Knjaževca i Negotina. Prvog dana na programu su mečevi dečaka rođenih 2006. i 2008. godine, dok će u nedelju snage odmeriti fudbaleri rođeni 2007. i 2009. godine. Utakmice oba takmičarska dana počinju od 9 sati.

Opštinsko takmičenje u atletici i tenisu za osnovce i srednjoškolce

Opštinsko takmičenje u atletici na programu je u ponedeljak 15. maja na gradskom stadionu na Kraljevici. Organizator je Sportski savez grada Zaječara, a učestvuju sve zaječarske osnovne i srednje škole . Početak takmičenja zakazan je za 10 časova. Istog dana na Popovoj plaži biće održano i opštinsko takmičenje u tenisu. Mečevi počinju takođe od 10 časova.