Dnevna Arhiva: 3. avgusta 2017.

Ambasador Poljske Tomasz Niegodzisz razgovarao sa Boškom Ničićem o postojećim problemima (AUDIO)

Tomаš Njegođiš (Tomasz Niegodzisz) ambasador Poljske u Srbiji  posetio je Zaječar, gde je sa gradaonačelnikom Boškom Ničićem razgovarao o postojećim problemima u vezi Fabrike Kablova „Zaječar“ čiji je većinski vlasnik poljska Telefonika, rešavanju istih uz pomoć države, ali i o daljoj saradnji i u drugim oblastima.

Festival tenisa na Popovoj plaži

Teniski klub AS Timok u saradnji sa gradom Zaječarom na Popovoj plaži organizuje festival tenisa. Turnir se igra u kategoriji mini tenis- crveni nivo (za decu), family dubl i profi dubl. Očekuju se takmičari iz celog regiona, prijatelji kluba i svi zaljubljenici u tenis. Najbolji takmičari na turniru biće nagrađeni diplomama, medaljama i peharima a za sve učesnike biće priređen koktel.

TURNIR U BASKETU I MALOM FUDBALU OD 4. DO 7. AVGUSTA

Sada već tradicionalni turnir u basketu i malom fudbalu „Grljan 2017″ počeće sutra, 4. avgusta, u zaječarskom selu, Grljan, a završiće se 7. avgusta.

Poljski ambasador u poseti Zaječaru

Grad Zaječar danas će posetiti ambаsаdor Republike Poljske u Srbiji, gospodin Tomаš Njegođiš. U okviru svoje posete аmbаsаdor Poljske sаstаće se u salonu Gradske uprave  sа grаdonаčelnikom Zаječаrа, Boškom Ničićem.