Dnevna Arhiva: 8. avgusta 2017.

Klinci FK Timoka pobedili na međunarodnom turniru prijateljstva „Paraćin 2017“

Na međunarodnom fudbalskom turniru prijateljstva „Paraćin 2017“ pobedila je ekipa Timoka iz Zaječara koja je u finalu na penale 4:3 pobedila domaći Vuk. Regularni deo susreta završen je nerešeno 1:1. Treće mesto pripalo je kruševačkom Duelu koji je u utakmici za treće mesto pobedio Vuk 2 sa 2:0. Najbolji strelac turnira je Đorđe Mitić (Vuk), sa šest pogodaka, dok je najbolji golman Ognjen Cvetković (Timok). Najbolji igrač je Jovan Stefanović, takođ e fudbaler Timoka. Turnir za dečake 2007. godišta i mlađe, na kom je učestvovalo osam ekipa, uspešno je organizovala ŠF Vuk iz Paraćina. Svi mečevi su igrani na glavnom terenu “Gradskog stadiona” u Paraćinu.
Rezultati:
Grupa “A”:
Vuk – Rakičan 4:0
Timok – Morava 1:0

SVEČANI ISPRAĆAJ UČENIKA I KADETA U ZAJEČARU

Nаkon reаlizаcije konkursа i zаvršenog izborа kаndidаtа iz grаđаnstvа zа prijem i upis u vojne škole Univerzitetа odbrаne u školsku 2017/2018. godinu, Regionаlni Centаr Ministаrstvа odbrаne Niš i Centаr Ministаrstvа odbrаne Zаječаr orgаnizuju svečаni isprаćаj budućih učenikа i kаdetа nа školovаnje u Vojnu gimnаziju i Vojnu аkаdemiju sа teritorije Zаječаrskog uprаvnog okrugа.

JOŠ JEDAN POREČKI KOTLIĆ

U subotu, 12. avgusta, u Donjem Milanovcu, biće održana sada već tradicionalna, turističko kulturna i zabavna manifestacija “Porečki Kotlić”. Svi koji se budu prijavili učestvovaće i nadmetati u pripremi riblje čorbe i ribljeg paprikaša. Početak je u 18 časova i 30 minuta na parking prostoru kod pristaništa.

XVII ČUČUK STANINI DANI

U negotinskom selu Sikole danas će biti održana sedamnaesta po redu manifestacija “Čučuk Stanini dani”. Program manifestacije između ostalog čine, seoski višeboj, defile učesnika, izbor pastirice Čučuk  Staninih dana, izbor najoriginalnije nošnje, kao i proglašenje pobednika.