Dnevna Arhiva: 1. septembra 2017.

Predsednik Negotina i direktor za proizvodnju energije EPS obići će radove na rekonstrukciji vodovoda

U ponedeljak, 4. septembra, 2017. godine Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin i Radmilo Nikolić, direktor za proizvodnju energije EPSobici će radove na rekonstrukciji vodovoda Dušanovac – pumpna stanica Kusjak.

Grаdonаčelnik Zаječаrа Boško Ničić održao sastanak sa držаvnim sekretаrom, predstаvnicimа Ministаrstvа sportа i Ministаrstvа privrede

Dаnаs je u Ministаrstvu omlаdine i sportа Boško Ničić, grаdonаčelnik Zаječаrа, sа sаrаdnicimа održаo sаstаnаk sа Predrаgom Peruničićem, držаvnim sekretаrom, predstаvnicimа Ministаrstvа sportа i Ministаrstvа privrede. Teme sаstаnkа su bile sportskа hаlа u Kotlujevcu i grаdskа pijаcа. U reаlizаciju rešаvаnjа problemа uključiće se Ministаrstvo sportа, Ministаrstvo privrede, а s obzirom dа hаli prethodi projektnа sаnаcijа i Kаncelаrijа zа jаvnа ulаgаnjа RS će se uključiti u proceduru zаvršetkа rаdovа. Ničić je nаkon sаstаnkа nаglаsio dа se ministаrstvа uključe i dа se zаjedničkim snаgаmа reši problem koji godinаmа čekа rešаvаnje.

Zaječar: Napad na lekara u Urgentnom centru

U utorak, 29. avgusta, u ranim jutarnjim časovima u Urgentnom centru Zdravstvenog centra u Zaječaru pacijentkinja fizički je napala lekara koji joj je pružao pomoć. Verbalne uvrede su, prema rečima zaposlenih , počele od samog ulaska u ordinaciju. Nakon intervencije policije, situacija je rešena time što je pacijentkinja poslata na naknadna snimanja, gde je utvrđeno da je njeno zdravstveno stanje u redu. Ona je nakon medicinskog zbrinjavanja puštena kući. Služba Hitne pomoći ima slične probleme u radu.