Dnevna Arhiva: 5. septembra 2017.

Zaječar: Istražni radovi na pronalaženju bakra i zlata

Gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić  sastao se sa predstavnicima četiri firme čiji će radnici kroz dvadeset dana početi istražne radnje u Zaječaru i okolini, kako bi istražili  rezerve bakra, zlata i ostalih plemenitih metala na ovom prostoru. To su firme Tilva doo i Avala risorsis, kao investitori NIS Naftagas – naftni servisi i Geo Oil, kao izvođači radova. Ukoliko dođe do bilo kakvih nepredviđenih šteta, investitori će to i nadoknaditi, istakao je nakon sastanka gradonačelnik Ničić. 

Boljevac: Free sound band za Dan opštine

Povodom Dаnа opštine Boljevаc, 10. septembrа, nа letnjoj sceni biće orgаnizovаn velikа koncert, odnosno žurkа krаgujevаčke grupe “Free sound band“. Orgаnizаtor je Kulturno-obrаzovni centаr Boljevаc. Početаk koncertа najavljen  je zа 21 sаt.

Zaječar: Izgradnja nove NIS benzinske stanice

U Zaječaru bi sukoro mogli početi radovi na izgradnji nove benzinske stanice od strane NIS-a, moglo se čuti na jučerašnjem sastanku u Gradskoj upravi, koji je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić održao sa predstavnicima NIS Sektora za razvoj. O budućim planovima goviorio je Jevgenij Rokotv.