Dnevna Arhiva: 13. septembra 2017.

Učesnici Festivala „Art zona za sve“ obišli Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju „Gamzigrad“ i Feliks Romulijanu

Deca, učesnici II inkluzivnog Festivala dečijeg i omladinskog stvaralaštva “ART ZONA ZA SVE“ koji se trenutno održava u Zaječaru, smeštena su u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Gamzigrad“. Ovde su mladi iz Lipljana i deca, osnovci iz enklave sa Kosova. Direktor bolnice, dr. Rade Kostić  izričito je  pohvalio organizaciju Festivala i istakao da su oni samo domaćini, ali i da mu je drago što su kao takvi prepoznati i da će u budućnosti sarađivati u većoj meri.

BUDO 2017: Festival borilačkih veština u Zaječaru

U subotu, 16. septembra, na Trgu oslobođenja u Zaječaru biće održan Festival borilačkih sportova BUDO 2017. Nastupiće klubovi iz Zaječara, Knjaževca i Bora, kao i specijalni gosti iz Beograda. Bićete u prilici da pogledate majstore Aikidoa, Kikboksa, Karatea, Džudo-Samba, Nindžitsua i drugih borilačkih sportova. Takođe, možete se oprobati u nekoj od veština. Program će upotpuniti bend Voice Feminine,  članovi plesnog centra Star, kao i članovi fitnes studija Body Fit Plus.

Negotin potpisuje Ugovore sa poljoprivrednim udruženjima sa opštinskog područija

U velikoj sali Skupštine opštine Negotin danas u 12 sati, gospodin Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin potpisaće Ugovore sa poljoprivrednim udruženjima sa teritorije opštine Negotin. Nakon toga biće uručena i Rešenja o subvencijama poljoprivrednim gazdinstvima.