Dnevna Arhiva: 2. oktobra 2017.

Negotin: You Tube festival i Dečija nedelja

Danas, u Hotelu Inex Beganović biće održana Konferencija za novinare na kojoj će Filip Marković, Vladimir Rajnić i Ana Randjelović najaviti You Tube festival. Početak je u 17 časova. Takođe, danas počinje i Dečija nedelja koja će trajati do petka, 6. oktobra.

„Kreativno mentorstvo“ prvi put u Zaječaru

U prostoru Omladinskog centra u sredu, 4. oktobra, prvi put gostuje tim „Kreativnog mentorstva” i predstaviće 4. ciklus programa „Kreativno mentorstvo”. Početak je u 18 časova. „Kreativno mentorstvo” je jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj profesionalaca i budućih stručnjaka u oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija. Program prepoznaje mentorstvo kao metod doživotnog učenja i razmene znanja i iskustva između etabliranih stručnjaka, mentora, i budućih profesionalaca, mentija.

„Ko je ovde kriv“ u zaječarskom pozorištu

Na repertoaru Pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ sutra, 3. oktobra, sa početkom u 18 časova biće izvedena dečja predstava “KO JE OVDE KRIV“ u režiji i adaptaciji Žora Ivanova.   Igraju: Miloš Tanasković, Predrag Grbić, Vlada Milošević, Ana Bretšnajder i Sanja Nedeljković. Ulaznice možete kupiti na blagajni Pozorišta  svakog radnog dana  od  8 do 16 časova.

Srpska liga Istok: Timok osvojio bod

Fudbalski klub Timok, proteklog vikenda, igrao je nerešeno protiv tima OFK Sinđelić, rezultatom 1:1. Nakon promašenog penala Timok je ipak osvojio bod na domaćem terenu. Sa dva boda i dalje je na poslednjem mestu Srpske lige Istok. Narednu utakmicu odigraće u Nišu u nedelju, 8. oktobra, protiv ekipe Car Konstantina. Moravac Orion slavio je protiv Rtnja sa 5:1.