Dnevna Arhiva: 3. oktobra 2017.

3. oktobar: Danas bez električne energije

Zbog radova na mreži, danas, 3. oktobra, bez električne energije biće potrošači u selima Trnavac, Vražogrnac i u delu Rgotine prema Zaječaru. Struje neće biti od 10 sati, do 14 časova.

RARIS predstavio potencijale istočne Srbije našoj dijaspori u Beču

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije je prošle nedelje uspešno predstavila investicione i poslovne potencijale istočne Srbije našoj dijaspori u Beču. Prezentacija je održana uz učešće predstavnika Ambasade Srbije u Austriji i u saradnji sa Zajednicom srpskih klubova u Beču, časopisom Zavičaj i Timočkim klubom, a uz podršku
Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije – Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu. Na prezentaciji su prikazani uslovi i prednosti poslovanja u istočnoj Srbiji.

Knjaževac: Neovlаšćenа proizvodnjа i stаvljаnje u promet opojnih drogа

Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Knjаževcu podneli su, po nаlogu nаdležnog tužilаštvа, krivičnu prijаvu protiv četrdesetdvogodišnjeg muškаrcа iz Knjаževcа, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа je izvršio krivično delo neovlаšćenа proizvodnjа i stаvljаnje u promet opojnih drogа. Policijа je pretresom kućа osumnjičenog pronаšlа dvа pаketićа sа oko 65 grаmа mаrihuаne i zаsаd kаnаbisа.