Dnevna Arhiva: 6. новембра 2017.

RARIS organizovao radionicu za internet marketing

U prostorijama RARIS-a u Zaječaru danas je organozovana radionica za internet marketing. Nakon održanih prezentacija o mogućnostima internet marketinga za uspešnost poslovanja, u svakoj od opština u istočnoj Srbiji, RARIS sada organizuje radionice „Društvene mreže u službi vašeg poslovanja“. Uroš Stanišić, direktor marketing agencije „Gde i kad“ kaže da je tema današnje radionice proizašla iz svega onoga što su radili proteklih meseci

Zaječar: RHCP World Tribute uživo u Omladinskom centru

Definitivno koncertni događaj 2017. godine u Omladinskom centru! Nakon brojnih rasprodatih koncerata u regionu, zvanični RHCP tribute band pod imenom Red Hot Chili Peppers World Tribute dolazi u Zaječar! Ovu svetsku senzaciju će u subotu, 18. novembra, ugostiti Omladinski centar Zaječar u okviru njihove velike evropske turneje.

Negotin: Raspisani lokalni izbori

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Maja Gojković donela je odluku o raspisivanju izbora za odbornike Skuštine opštine Negotin za 24. decembar ove godine. Osim Negotina, izbori će biti sprovedeni i u Preševu, Mionici i Pećincima. Odluka o raspisivanju izbora počinje da važi od dana objavljivanja u „Službenom glasniku“.

Bez vode Grljаn i Avrаmicа

Zbog kvаrа nа vodovodnoj mreži u ulici Grljаnski put, bez vode do 16 čаsovа biće meštаni selа Grljаn i Avrаmicа.