Dnevna Arhiva: 15. децембра 2017.

Knjaževac: Obuka mentora

Za predstavnike kompanija Beba kids, Recika i Kraninženjering u Knjaževcu je ovih dana organizovana obuka namenjena mentorima koji će kasnije angažovati i sami obučiti praktikante za potrebe svojih kompanija. Projekat “Znanjem do posla” realizuje IP consalting uz podršku švajcarske Vlade, a sprovodi se u pet opština u Srbiji, među kojima je i Knjaževac. Najvažniji cilj je inkluzivno i održivo povećanje zapošljivosti mladih. Prvi korak ka realizaciji tog cilja je obuka mentora u kompanijama koje su aplicirale za učešće u projektu.

Crveni krst Zaječar: „ Jedan paketić puno ljubavi “

Crveni krst Zaječar, svake godine, tradicionalno, sprovodi akciju „ Jedan paketić puno ljubavi “ čiji je cilj prikupljanje slanih i slatkih proizvoda za paketiće koje će za novogodišnje praznike dobiti deca korisnka narodne kuhinje.

Kako bi prikupili što više slatkiša priključila nam se i predškolska ustanova „Đulići“. Volonteri Crvenog krsta Zaječar su pripremili novogodišnju predstavu pod nazivom „Ko je ovde ko ?“ koju će prikazati u sedam vrtića. Ulaznica za predstavu će biti jedan slatkiš ili slaniš.