Dnevna Arhiva: 22. децембра 2017.

Zaječar: U ponedeljak bez struje

Zbog  radova na mreži, bez električne  energije u ponedeljak, 25. decembra, biće potrošači u sledećim zaječarskim ulicama: Avnojska, Partizanska i u ulici Laze Ilića. Struje neće biti od 10 do 11 sati.

Zaječar: Večeras Izborna Skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke

Večeras će biti održana Izborna Skupština Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru. Izborna Skupština se održava u sali zaječarskog pozorišta. Početak je u 20 časova.

Zaječar: Saopštenje Gradske uprave povodom napada protiv Boška Ničića

Povodom napada protiv gradonačelnika Zaječara, Boška Ničića, oglasila se i Gradska uprava Zaječar. Saopštenje prenosimo u celosti.
Obraćamo vam se povodom incidenta koji se dogodio dana 22.12.2017.g. oko 15,00 časova u zgradi Gradske uprave, tačnije u Kabinetu gradonačelnika sa sledećim saopštenjem:

„Zemljotres“ u Boru

U subotu, 23. decembra, u borskom klubu „Piano Bar“ nastupiće bend Zemljotres. Prevaliće dug put kako bi sve nas podsetili šta znaju. Poslednji put su u ovom delu Srbije bili prilikom nastupa na Gitariajdi u Zaječaru. Pojavite se tamo i očekujte odličan provod. Pored svojih pesama neće izostati ni obrade svetski poznatih hitova!!!

Deda Mraz i prednovogodišnje druženje u Dečijem centru

U subotu, 23. decembra, “Dečiji centar Zaječar“ u dvorištu centra  organizuje prednovogodišnje druženje sa Deda Mrazom. U programu učestvuju mališani iz OŠ “Ljubica Radosavljević Nada“, Udruženje “L-DOWN“, bend “Alhemičari“, Montesori mališani, bubnjari, balerine, horić, “Plesić“ i glumci Dečijeg centra. Program počinje i 13 sati.