Novа 2018. godinа u Zаječаru -Mаgičnа noć nа Trgu uz fenomenаlаn vаtromet

Zаječаrci, gosti iz cele Timočke krаjine, Bugаrske dočekаli su Novu 2018. godinu nа prepunom grаdskom trgu u Zаječаru. Svi prisutni su uživаli u koncertu trubаčа, nаstupom orkestrа „Zlаtne trube“ iz Knjаževcа, а večernji progrаm je nаstаvljen koncertom OK bendа. Nizаli su se hitovi, а nekoliko minutа pre ponoći Zаječаrcimа se obrаtio grаdonаčelnik Boško Ničić.

Opširnije

Knjaževac: Predstavnici opštinskog rukovodstva posetili dežurne službe u novogodišnjoj noći

Opštinsko rukovodstvo u Knjaževcu posetilo je u novogodišnjoj noći  zaposlene u hitnoj službi, Policijskoj i vatrogasnoj stanici. Predsednik opštine, Milan Đokić,  sa predsednikom Skupštine opštine, Miodragom Ivkovićem, sveštenikom Sinišom Đorđevićem i svojim pomoćnicima posetili su i njaževačko porodilište. Milan Đokić je još jednom ovom prilikom istakao da je glavni fokus u Novoj 2018. upravo na deci i maldima.

Opširnije

Zaječar: Gradonačelnik Ničić obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

U novogodišnjoj noći Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara, obišao je policijske službenike i službenike carine na graničnom prelazu Vrška čuka, kao i dežurnu ekipu u zaječarskom Urgentnom centru. Ničić je sa svojim saradnicima carinskim službenicima i graničnoj policiji uručio poklone. U Urgentnom centru su i u vreme praznika brinuli o zdravlju građana. U novogodišnjoj noći nije bilo većeg broja intervencija. 

Opširnije