Dnevna Arhiva: 10. јануара 2018.

Zaječar: Skupština grada 16. januara

Odbornici će odlučivati o Predlogu Rešenja o usvajanju početnog likvidacionog bilansa Ustanove Centar za kulturu i turizam „Cekit“ u likvidaciji Zaječar, onda i Predlogu Rešenja o usvajanju likvidacionog bilnsa Pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u likvidaciji Zaječar. Na skupštinskom zasedanju naćiće se i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Javnog komunalnog preduzeća „Timok-održavanje“ Zaječar. Odlučivaće se i o davanju saglasnosti  Javno komunalnom preduzeću „Higijena Zaječar“ Zaječar na cenu grobljanskih usluga.

Knjaževac: Koncert hora „Čarolija“

U Domu Kulture u Knjaževcu u petak, 12. januara, biće održan koncert dečjeg hora “Čarolija“ a početak je u 17 časova. kao solisti nastupiće Leontina, Staša Simić, Nađa Tanasković, Iskra Đorđević, Staša Milivojević i Milja Stojanović. Dirigent je, Martina Milošević.

Zaječar: Registracija žiga „Balcanica Superior“

Danas, 10. januara, u prostorijama RARIS-a u Zaječaru biće održana konferencija za novinare,  povodom podnošenja zahteva za registraciju žiga „Balcanica Superior“ kod Zavoda za intelektualnu svojinu. Početak konfrencije najavljen je ua 13 časova.