Dnevna Arhiva: 25. јануара 2018.

Boljevac: Opštinsko takmičenje recitatora

U godini jubileja – pola veka smotre recitatora “”Pesniče naroda mog”, obaveštavamo vas da će se Opštinska smotra održati 29. marta 2018. godine.  Svaka škola, sa teritorije boljevačke opštine, može prijaviti najviše pet takmičara u svakoj kategoriji. Prijave se dostavljaju Kulturno-obrazovnom centru Boljevac

Zaječar: OFK Zaječar obeležava slavu kluba

Omladinski fudbalski klub Zaječar u subotu, 27. januara, proslaviće 17 godina postojanja i slavu kluba, Svetog Savu. Rezanje slavskog kolača biće obavljeno u prostorijama Doma kulture u Kotlujevcu. 

Boljevac: Uspešna turistička sezona

TO Boljevac završila je prethodnu godinu veoma uspešno, realizovala sve planirane aktivnosti i spremno ušla u novu sezonu. Osim tradicionalnih manifestacija, u 2018. godini akcenat je na turizmu, te će i aktivnosti biti usmerene u tom pravcu. 

Zaječar: Određeni potrošači danas bez vode do 16 časova

Zbog kvаrа nа vodovodnoj mreži u ulici Milošа Obilićа, bez vode do 16  čаsovа ostaće žitelji sledećih ulicа: Milošа Obilićа, Milovаnа Glišićа, 13. mаj, Kаrlа Dаglаsа, Robertа Kohа i Ajnštаjnovа.

Zaječar: „Transparentno finansiranje organizacija civilnog društva iz javnih sredstava i praćenje realizacije i ocena uspešnosti podržanih programa i projekata”

U velikoj sali Gradske uprave u Zaječaru održan je seminar „Transparentno finansiranje organizacija civilnog društva iz javnih sredstava i praćenje realizacije i ocena uspešnosti podržanih programa i projekata”