Veliki uspeh zajedničkog nastupa petlića Timoka i Malog Bora u Kruševcu

Juče su petlići Timoka i Malog Bora zajednički učestvovali na 7. Svetosavskom zimskom turniru u fudbalu „Duel Kup Kruševac 2018“ pod nazivom „Tempo radio“. U balon sali Sportskog centra u Kruševcu na jednodnevnom turniru za dečake rođene 2005. godine okupilo se 16 ekipa iz Srbije: Duel (Kruševac), Morava (Ćićevac), Dubočica (Leskovac), Tempo radio (Zaječar-Bor), Napredak (Kruševac), Vrnjačka banja (Vrnjačka banja), Bubamara (Kraljevo), Sloga (Požega), KMF (Kruševac), Orlići (Aleksandrovac), Šampion (Leskovac), Kosmet (Leposavić), Knez Lazar (Kruševac), Vuk (Paraćin), Apolon (Kraljevo) i OFK Požega (Požega).

Opširnije

Zaječar: 34. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga

Sutra, 30. januara, u Zaječaru biće održana 34. sednica Saveta Zaječarskog upravnog okruga. Početak je u 11 sati. Na dnevnom redu su 4 tačke, među kojima je i usvajanje Izveštaja o radu Saveta u 2017. godini, kao i razmatranje o radu Stručne službe Zaječarskog upravnog okruga u periodu od januara do decembra u 2017. Razmatraće se i godišnji izveštaji o radu inspekcijskih službi u godini koja je za nama, nakon čega slede, tekuća pitanja.

Opširnije

Negotin: Za sport se izdvaja 38,5 miliona

Odlukom o budžetu Opštine Negotin za razvoj sporta i omladine izdvojiće se 38, 5 miliona dinara. Za podršku lokalnim sportskim organizacijama i savezima planirano je 33 miliona, od čega će 28.890.000 biti utrošeno za potrebe takmičarksog sporta, dok su preostala sredstva namenjena školskom i rekreativnom sportu, održavanju sportskih terena i radu Sportskog saveza. Pet miliona dinara izdvojiće se radi i kako bi se održala sportska infrastruktura, dok je 500.000 dinara predviđeno za sprovođenje omladinske politike.

Opširnije

Zaječar: OP Zaječara AS Timok prvog vikenda u februaru

U subotu, 3. februara, teniski klub AS Timok nastavlja sa organizacijom turnira iz zimskog kalendara teniskog saveza Istocne Srbije pod nazivom – OP ZAJECARA AS TIMOK  narandzasti nivo. Turnir će biti održan u Osnovnoj školi „Ljubica Radosavljevic Nada“ sa početkom u 11 sati. Pored takmičara iz regiona, očekujemo i tenisere iz Novog Sada, Beograda, Kragujevca, Nisa. Turnir se boduje za rang listu teniskog saveza Srbije u kategoriji mini tenis, narandžasti nivo, a  klub i grad Zajecar ce na ovom turniru predstavljati cak 7 takmicara u obe konkurencije, od kojih ocekujemo…

Opširnije

Zaječar: Dečji centar započeo dva projekta

“Ženski potpis” je nastavak prošlogodišnjeg istoimenog projekta koji je podržala Ekumenska inicijativa žena iz Omiša. Nakon snimljenog filma koji je prezentovan osnovnim i srednjim školama, i fakultetima u našem regionu, nastavljamo da se bavimo dekonstrukcijom rodnih stereotipa kroz promociju naučnog stvaralaštva žena u prošlosti i sadašnjosti. Projekat traje do novembra, predviđeno je uključivanje 30-oro mladih ljudi kroz radionice i edukacije, izradu sajta i aktivnosti o kojima će javnost biti blagovremeno izveštavati.

Opširnije

Boljevac: OGLAS za davanje u zakup poslovnog prostora u Boljevcu javnim nadmetanjem

Na osnovu člana 16. Odluke o pribavljanju, korišćenju, upravljanju i načinu raspolaganja stvarima u svojini opštine Boljevac („Službeni list opštine Boljevac“, br. 15/2012, 17/2012, 18/2012, 2/2013, 3/2013, 8/2014, 25/2015, 11/2017, 26/2017 i 29/2017) i Odluke o pokretanju postupka davanja u zakup poslovnog prostora u Boljevcu javnim nadmetanjem br. 06-5/2018-II/12.1 od 25.01.2018. godine,

Opširnije