Dnevna Arhiva: 12. фебруара 2018.

Zaječar: Razgovori o Slobodnoj zoni

Milаn Ristić iz Ministаrstvа finаnsijа ispred sektorа Slobodne zone Srbije i Drаgаn Kostić direktor Slobodne zone Pirot održаli su dаnаs sаstаnаk sа grаdonаčelnikom Zаječаrа Boškom Ničićem i sаrаdnicimа.Temа rаzgovorа bilа je moguće formirаnje Slobodne zone u Zаječаru u blizini prostorа koji je predviđen zа privrednu zonu „Zаpаd“.

Negotin: Muzej Krajine obeležava slavu

U petak, 16. februara, Muzej Krajine obeležiće slavu Sv. Simeona i Ane, uz blagoslov Njegovog Preosveštenstva Episkopa timočkog gospodina Ilariona. Početak obeležavanja je u 12 sati. Programom slave koji će biti održan u Galeriji Mokranjčeve kuće predviđeno je, rezanje kolača, otvaranje izložbe i promocije knjige “U očima posetilaca” autorke, Sanje Radosavljević.

 

 

Knjaževac: Koncert flautistkinje Anđele Bratić

U sredu. 14. februara, u koncertnoj sali Osnovne muzičke škole “Predrag Milošević“  flautistkinja Anđela Bratić održaće koncert uz pratnju pijaniste Dragana Jovanovića. Početak je u 19 časova. U muzičkim krugovima Anđelu Bratić važi za jednom od najzanimljivijih flautistkinja mlađe generacije. Diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Beogradu i magistrirala na Univerzitetu Johanes Gutenberg u Majncu gde je dobila zvanje koncertnog soliste.