“Naša kuća Zaječar-SNS, SPS, JS, PSS BK-Boško Ničić”

Koalicija “Naša kuća Zaječar – Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Pokret snaga Srbije BK-Boško Ničić, predala je danas predloge kandidata za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji grada Zaječara. Nosilac liste Boško Ničić , rekao je da su predati potpisi i potrebni materijali  za svih 46 Saveta mesnih zajednica i 330 kandidata, ukupno 3680 sakupljenih potpisa. “Očekujemo ubedljivu pobedu, računamo da od 330 kandidata gotovo svi prodju” rekao je Ničić.

Opširnije

Danas je Svetski dan radija

13. februar širom planete se obeležava kao Svetski dan radija. Unesko je proglasio ovaj praznik da bi promovisao radio kao mediji i sve mogućnosti koje pruža.  Radio je medij koji dopire do najširih slojeva stanovništva i koji može učiniti mnogo za obrazovanje, kulturni i politički dijalog i pomoći ljudima u najrazličitijim životnim situacijama. Svetski dan radija je Unesko utvrdio 2011. godine i to baš zato što je 13. februara 1946. godine prvi put emitovan program Radija UN.

Opširnije

Proslavite Svetog Trifuna i Dan Zaljubljenih u restoranu „Atrijum“ u Gamzigradskoj Banji

Sutra, 14. februara, u restoranu „Atrijum“ u Gamzigradskoj Banji proslavite Svetog Trifuna i Dan Zaljubljenih. Nezaboravno druženje provodite uz odličnu atmosferu i muziku uživo. Ulaz je slobodan. Rezervacije su obavezne, a vaše mesto možete da obezbedite ukoliko pozovete sledeće brojeve telefona, 062/800 32 77 i 063/803 85 11. Dobro došli!

Opširnije

Negotin: Druga sednica Skupštine opštine

Danas će u Negotinu biti održana II sednica Skupštine opštine Negotin. Na dnevnom redu su Odluke o prestanku i potvrđivanju mandata odbronicima Skupštine opštine Negotin, Odluka o davanju naziva novim ulicama, kao i Odluka o izmeni Odluke o opšteme uređenju naseljenih mesta i komunalnom redu. Pred odbornicima su i Odluka o usvajanju lokalnog akcionog plana zapošljavanja, kao i Odluka o pristupanju pribavljanja nepokretnosti u Javnu svojinu opštine Negotin neposrednom pogodbom. Na dnevnom redu je i Rešenje o davanju saglasnosti na poseban program JKP „Badnjevo“ Bor za 2018. godinu, Rešenje o…

Opširnije