Dnevna Arhiva: 5. марта 2018.

Regionalna futsal liga Istok: KMF Timok 2013 – Dolap 6:0

U okviru Regionalne futsal lige Istok večeras je u Hali sportova u Zaječaru KMF Timok 2013 pobedio ekipu Dolap iz Prokuplja rezultatom 6:0. Nakon 11 odigranih kola zaječarci su osvojili 31 bod i trenutno su prvi na tabeli sa 10 pobeda i samo jednim nerešenim rezultatom. U narednom kolu gostuju ekipi Ozren iz Sokobanje.

„Ludilo ljubavi“ promocija zbirke poezije i proze posvećene lepšem polu

U petak 9. marta u galeriji Mokranjčeve kuće u Negotinu, Muzej krajine organizuje promociju zbirke poezije i proze posvećene lepšem polu autora Miljana Ristića pod nazivom „Ludilo ljubavi“. Početak je u 18 sati.

Izlio se Svrljiški Timok na Banjici

Usled otapanja snega i kiše koja je padala za vikend na teritoriji Knjaževca kod odmarališta Banjica došlo je do izlivanja Svrljiškog Timoka. Javno komunalno preduzeće „Standard“ je na terenu i pokušava da otkloni bujične nanose. Voda je prodrla u podrume kuća zbog čega je evakuisan deo naselja Donja kolonija u Podvisu.

Predstava „Smešna bajka“ u Kladovu

Biblioteka „Centar za kulturu“ Kladovo organizuje besplatnu predstavu za decu“Smešna bajka“. Početka predstave predvidjen je za 12 časova i 30 minuta. „Smešna bajka“ je komedija za decu koja govori o zgodama i nezgodama u jednom dalekom kraljevstvu. Adaptaciju i režiju predstave pripremila je rukovodilac Dramskog studija Centra za kulturu Bor – Simonida Gavrić.