Dnevna Arhiva: 7. марта 2018.

Rukometašice za vikend protiv Železničara

Rukometašice RK Zaječar 1949 će u subotu 10. marta od 19 sati odmeriti snage sa ekipom Železničara iz Inđije. Trenutno  zaječarske rukometašice zauzimaju drugo mesto Supr B lige, a iza njih je niz od pet uzastopnih pobeda.

 

Izložba Zorana Cvetkovića „Kamen,papir,drvo“

U galeriji Radul begovog konaka u Zaječaru biće otvorena izložba Zorana Cvetkovića “Kamen,papir, drvo”. Posetioci izložbe moći će da se upoznaju sa  autorovim drvenim minijaturama, crtežima, kao i skulpturama od kamena. Otvaranje izložbe je u 19 sati.

Konkurs za više radnih mesta u Kladovu

Hotel Đerdap Kladovo otvara konkurs za više radnih mesta na poziciji:
KONOBAR (radno iskustvo je obavezno).
Svi prijavljeni koji zadovolje uslove prolaze specijalizovanu obuku za rad na lokacijama:
– Restoran
– Aperitiv bar
– Ketering servis
– Brod restoran
– Svadbena veselja
Početnu platu od 30.000 dinara možete uvećati i do 50.000 dinara prvenstveno

Željko Vasić 10. marta u Boru

U organizaciji Ustanove za kulturu opštine Bor u sali muzičke škole, 10.marta, biće održan koncert Željka Vasića. Početak koncerta predviđen je za 20 sati, a cena ulaznica je 400rsd. Koncert je deo turneje „Da pređemo na ti“, tokom koje će Željko Vasić publici predstaviti svoje hitove u „unplugged“ verziji. Željko Vasić je debitovao na

Prezentacija konkursa za Vojne gimnazije i srednje stručne škole

Povodom konkursa za prijem novih kandidata za učenike Vojne gimnazije i Srednje stručne vojne škole 13.marta  u velikoj sali Zaječarskog Upravnog okruga marta biće održana promocija vojnog školstva. Početak prezentacije predviđen je za 12 sati.