Dnevna Arhiva: 13. марта 2018.

Finale takmičenja u rešavanju studije slučaja na FMZ-u

U sredu 14. marta 2018. od  11.00 od sati biće održano takmičenje srednjoškolaca iz Zaječara i Knjaćevca u rešavanju studije slučajeva na temu „Marketing na društvenim mrežama preduzeća Tehnomedija Zaječar“.
Fakultet i Tehnomedija su predvideli vredne nagrade za najbolje ekipe.
Prva nagrada je put u inostranstvo za ekipu i mentora, druga nagrada je 50% popusta na školarinu za narednu školsku godinu prilikom upisa na Fakultet, a treća nagrada su tablet računari.

Funkvare u Omladinskom centru!

Po prvi put u gradu zaječarska publika imaće priliko da uživo čuje nastup jednog od najuticajnijih „drum n bass“ producenata iz Bugarske Kirila Boneva, poznatijim pod pseudonimom „Funkvare“. Nastup Kirila Boneva biće prožet jazz i soul muzikom.
Nastup Kirila Boneva biće održan u sklopu „Mahala bounce“ pokreta- organizacije koja godinama u Zaječaru promoviše i afirmiše domaće i strane izvođače elektronske muzike.

Link za FB događaj

Omladinski centar Zaječar, 17. mart, 22h. Ulaz 100 rsd.

 

Dan otvorenih vrata Ministarstva unutrašnjih poslova

U sredu 14. marta u sali Upravnog okruga Zaječara sa početkom od 12 sati Ministarstvo unutrašnjih poslova – Odeljenje za stručno obrazovanje i obuku u saradnji sa područnim policijskim upravama i Misijom OEBS u Srbiji organizovaće Dan otvorenih vrata tokom kojeg su planirane aktivnosti koje će informisati građane u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku.