Dnevna Arhiva: 28. маја 2018.

Zdravstveni savet Srbije akreditovao Fakultet za Menadžment za obavljanje edukacije iz zdravstvenog menadžmenta

Zdravstveni savet Srbije je u aprilskom roku 2018. godine akreditovao Fakultet za menadžment, za obavljanje edukacije iz Zdravstvenog menadžmenta, odlukom broj: 153-02-3942/2017-01, evidencioni broj А-1-1281/18. Edukacija je akreditovana kao NACIONALNI KURS I KATEGORIJE ZA LEKARE I ZDRAVSTVENE SARADNIKE. Pozitivno mišljenje o edukaciji prethodno je dobijeno od: FARMACUTSKE KOMORE, KOMORE MEDICINSKIH SESTARA I MEDECINSKIH TEHNIČARA, STOMATOLOŠKE KOMORE i KOMORE BIOHEMIČARA. Akreditovanim programom polaznicima koji uspešno obave edukaciju dodeljivaće se bodovi: 12 bodova za predavače i 6 bodova za učešće. Više informacija na: http://www.zdravstvenisavetsrbije.gov.rs/

 

Na kongresu hiperbarične medicine Srbije učestvovali dr med. Rade Kostić i dr med. Slaviša Kostić

Prvi Kongres hiperbarične medicine Srbije održan je u Aranđelovcu od 23.05. do 27.05. 2018. godine. Pored eminentnih stručnjaka iz oblasti baromedicine iz zemlje i sveta, iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gamzigrad“, na Kongresu su učestvovali dr med Rade Kostić V.D.direktor, i dr med. Slaviša Kostić. Dr med. Rade Kostić i dr med. Slaviša Kostić su specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije i subspecijalisti baromedicine. Predstavili su se usmenim prezentacijama na temu:

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici 25. maj i 7. septembar

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u ulici 25. maj i 7. septembar bez vode do 15 sati biće deo naselja Podliv a do 13 sati deo ulice 7. septembar (od Istarske do Timočke bune).
Centar za obaveštavanje MUP-a Srbije za Zaječarski okrug.

Solistički koncert na violini učenice Škole za muzičke talente iz Ćuprije

Večeras će u Muzičkoj školi u Zaječaru solistički koncert na violini održati Tea Mileusnić, učenica Škole za muzičke talente iz Ćuprije.  Na programu će biti dela kompozitora Hačaturijana, Vijenjavskog, Krojcera i Peričića. Početak je u 18.30 sati.