Dnevna Arhiva: 11. јуна 2018.

Počela berba višanja u Trnavcu

Na plantaži Trnavačko brdo u Trnavcu ovog ponedeljka je počela berba višanja. Za zainteresovane berače prevoz je obezbeđen. Polazak autobusa je u 6 sati, povratak sa plantaže u 19 časova. Autobusi polaze sa dve relacije – Zvezdanska krivina OMV pumpa i IMPAZ. Cena je  17 dinara po kilogramu, a plaćanje je ponedeljkom, sredom i petkom na plantaži, od 14 do 19  i utorkom i četvrtkom u krugu firme, od 16 do 21 čas. U saopštenju PD Zaječar ističe da svaki berač mora sa sobom obavezno da ponese dokumenta za identifikaciju . Bez dokumenata neće biti  dozvoljen rad na plantaži. Lica od 15 do 18 godina ukoliko nemaju ličnu kartu moraju poneti fotokopiju đačke knjižice, fotokopiju indexa ili očitanu zdravstvenu knjižicu. U saopštenju se još i dodaje da deci  ispod 15 godina  na plantaži, neće biti dozvoljeno prisustvo.

Sutra premijera predstave „Bizarno“

Na sceni Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ sutra će biti izvedena premijera predstave „Bizarno“ autora i reditelja Željka Hubača. Igraju : Miloš Đuričić, Jelena Rajić, Vujadin Milošević, Ana Bretšnajder i Miloš Tanasković. S obzirom na to da je za ovu predstavu veliko interesovanje, požurite sa kupovinom ulaznica! Sa ovom premijerom zatvara se pozorišna sezona večernjih predstava. Komad nije prikladan za mlađe od 16 godina. Početak je u 20 časova,a cena karte je 250 dinara.

Radnički iz Lubnice, Timok i Kablovi od naredne sezone u istom rangu takmičenja

Za vikend je završeno prvenstsvo u Srpskoj ligi Istok. Timok je izgubio 5:0 od komšija iz Prahova ekipe Dunav i narednu sezonu igraće u niži rang takmičenja. Kablovi su pobedom na svom terenu 2:1 protiv Moravice završili na 5. mestu u Zoni Istok dok je Radnički iz Lubnice u direktnom duelu protiv Midžora iz Kalne pobedom od 2:1 osvojio lidersku poziciju u Zaječarskoj okružnoj ligi. Radnički iz Lubnice od jeseni će takmičenje nastaviti u Zoni Istok sa Timokom i Kablovima.