Dnevna Arhiva: 12. јуна 2018.

54. sednica Gradskog veća danas od 14:30

54. sednica Gradskog veća Grada Zaječara zakazana je za danas 12. jun. Početak je u 14:30 a na dnevno redu je:

Oglas za prodaju četiri konja… Početna cena po grlu samo 15000 dinara

Javno komunalno preduzeće „Timok-održavanje“ Zaječar objavljuje oglas za prodaju četiri konja putem javne licitacije. Početna cena po grlu je 15 000,00din. Učesnici na licitaciji mogu biti i pravna i fizička lica koja nemaju nikakva dugovanja prema JKP „Timok-održavanje“ Zaječar. Konji se prodaju u viđenom stanju i dokumentacija o istima se može videti svakog dana od 08 -15 časova. Kupac će biti ponuđač sa licitiranom višom cenom. Licitacioni krug iznosi 1 000,00 din. Licitacija će se obaviti u prostorijama Sportske hale u petak 15.06.2018.god. u 12 časova. Sva bliža obaveštenja mogu se dobiti na telefon 019/430-660 ili lično u prostorijama JKP „timok-održavanje“ Zaječar.

13. Sabor omladinskih folklora Šarbanovac 2018.

U subotu 16. juna biće održan 13. Sabor omladinskih folklora Šarbanovac 2018.
Program manifestacije
– 15 sati – Dolazak učesnika
– 15 sati – 17 sati – Ručak za učesnike Sabora
– 18 sati – Okrugli sto
– 19 sati – Defile učesnika
– 20 sati – Početak kulturno-umetničkog programa
Organizator: Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor“, Kulturno-umetničko društvo ,,Branislav Nušić“ iz Šarbanovca i MZ Šarbanovac
Pokrovitelj: Opština Bor

Poznata imena Demo bendova u takmičarskom delu 52. Gitarijade

Poznata su imena Demo bendova, koji će nastupiti u dve polufinalne večeri na ovogodišnjoj Gitarijadi u Zaječaru. Komisija u sastavu, Milan Đurđević (frontmen Nevernih Beba), Vladimir Đuričić direktor Narodnog pozorišta Zoran Radmilović – Centar za kulturu Zaječar i P.R. Gitarijade – Jadranka Janković Nešić izabrala je sledeće demo bendove za učešće u takmičarskom delu 52. Gitarijade koja će  biti održana od 28. do 30. juna: Amnezija – Beograd, Red Danger – Negotin, Kler – Novi Sad, Rov – Smederevo, Infinitiv – Požarevac, Cornix – Banja Luka, The Sinergy – Tuzla, Navy ne obećava – Beograd, Aleja Velikana – Beograd i GMO – Zaječar. Gradonačelnik Zaječara i predsednik organizacionog odora ovogodišnje Gitaijade Boško Ničić istakao je na press konferenciji, da će predstojeći rok spektakal imati do sada nejveću binu i najbolje ozvučenje, inače po standardima koje je postavio Bili Ajdol, zatim rok-kamp, koji će moći da primi neograničen broj posetilaca i obezbedi im ručak za sva tri dana. Interesovanje je veliko pa su i smeštajni kapaciteti popunjeni. Kako je još Ničić naglasio, radi se i na ozbiljnoj pripremi prostora za parking kao i rasveti zbog bolje prohodnosti i samih pešaka.