Dnevna Arhiva: 4. јула 2018.

Sutra Dan otvorenih vrata u Policijskoj upravi Zaječar

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa područnim policijskim upravama i uz podršku misije OEBS-a u Srbiji organizuje organizuju Dan otvorenih vrata tokom kojeg su planirane aktivnosti koje će informisati građane i potencijalne kandidate u vezi sa upisom u Centar za osnovnu policijsku obuku. Tokom Dana otvorenih vrata svi kandidati koji su se prijavili na konkurs ili koji to planiraju moći će da saznaju sve informacije u vezi sa konkursom za osnovnu policijsku obuku počev od opštih uslova koji su neophodni za kandidate kao i kako izgleda postupak izbora kandidata i sam kvalifikacioni ispit. Takođe, građani će moći da saznaju sve o policijskoj profesiji, o selekciji i obuci u Centru za policijsku obuku, kao i o svemu što ih očekuje na putu da postanu policijski službenici. Pozivamo zainteresovane da 05. jula, u 12 sati, dođu u veliku salu Policijske uprave Zaječar, gde će biti organizovan Dan otvorenih vrata.

Ivanjdanski uranak i sabor na Bratijevcu i Rgotini

Na Bratujevcu će u subotu 7.jula biti održan sedmi po redu Ivanjdanski uranak. Kako je predviđeno, u 9:00 na spomen obeležje biće položeni venci povodom 7.jula- Dana ustanka u Srbiji u drugom svetskom ratu. Prigodan kulturno –umetnički program biće organizovan u 9:30,nastupom Kuda „Penzioner“ iz Zaječara, a u 10:00 počeće sportska takmičenja.

Sutra će članovi Dečijeg centra u Pirotu odigrati dve predstave

Sutra će članovi Dečijeg centra u Pirotu odigrati dve predstave, „Pepeljugu“ u kojoj igraju i članice/ovi udruženja L-DOWN, kao i mjuzikl „Eko Rock And Grock“. Gostovanje na poziv udruženja „Roditelj“ podržala je Gradska Uprava Pirot. Ovih dana privodi se kraju i proširenje bine, za koju su prikupljena sredstva putem platforme koju je pokrenuo Balkan Katalist. Prošle nedelje od Unicefa Dečji centar Zaječar je dobio donaciju u nameštaju i time su unutrašnje prostorije učinili još kvalitetnijim za aktivnosti udruženja.

Dva kvara na vodovodnoj mreži u Zaječaru… Bez vode do 15 sati

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u ulici Ivana Milutinovića, bez vode do 15,00 časova će biti deo naselja Vlačić. Takođe zbog kvara na vodovodnoj mreži u ulici Prvomajskoj, bez vode do 15,00 časova će biti naselje Gradež.