Dnevna Arhiva: 13. јула 2018.

Likovna galerija u Domu kulture u Kotlujevcu

U Domu kulture u Kotlujevcu u sredu 18.07.2018. biće otvorena Likovna galerija u kojoj će biti izloženi radovi odabrani sa predhodnih likovnih kolonija „Gamzigrad“,  u periodu od 1994-2017. godine. U nastavku programa biće priređena promocija  časopisa „Razvitak“. Početak je u 19:00. Organizator je Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ a pokrovitelj Grad Zaječar.

Od ponedeljka ponovo biblioteka u Kotlujevcu

Od ponedeljka 16. jula 2018. godine ponovo će raditi ogranak Matične biblioteke „Svetozar Marković“ u Kotlujevcu (u zgradi Doma kulture). Radno vreme ogranka je radnim danima od 8,00 do 16,00.

U Grlištu se večeras nastavljaju „Petrovdanski dani“

U Grlištu se večeras nastavljaju „Petrovdanski dani“ programom koji počinje u 20:00. Nastupiće kulturno-umetnička društva: „Đorđe Genčić“ iz Velikog Izvora, „Lubnica“ iz Lubnice, „Zoran Gajić“ iz Rgotine , folklorna sekcija „Društva Roma“ iz Zaječara, frulaš Vitomir Stanojević i zdravičar Dragan Urošević. Manifestacija se završava sutra noćnim turnirom u malom fudbalu. Organizatori ove nove kulturno-umetničke manifestacije su Ustanova Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ i Mesna zajednica Grlište, a pokrovitelj je Grad Zaječar.