Dnevna Arhiva: 3. септембра 2018.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi Niš organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će biti održana u sredu 05. 09. 2018. godine u Radul begovom konaku u periodu od 9:00 do 14:00 sati. Povodom ove akcije sutra će u 10 sati u prostorijama Crvenog krsta Zaječar biti održana konferencija na kojoj će se saradnici Crvenog krsta iz oblasti dobrovoljnog davalaštva krvi, koji učestvuju u organizaciji akcije, obratiti građanima i pozvati ih da se odazovu akciji i daju svoj doprinos.

Kablovi, Timočanin i Hajduk Veljko pobedili a kadeti i pioniri Timoka igrali bez golova

Za vikend je odigrano 3. kolo Zone „Istok“. Timok 1919 je pobedio Moravicu 1:0, Kablovi – Svrljig 2:1, BSK Bogovina – Rudar Alpos 3:0, knjaževački Timočanin je pobedio u Orljanu istoimenu ekipu rezultatom 4:2 dok je Hajduk Veljko na svom terenu pobedio Brodoremont 3:1. BSK Bogovina i Timočanin imaju maksimalan učinak dok su Brodoremont i Majdanpek bez bodova na začelju tabele. Kadeti Timoka igrali su nerešenio 0:0 na gostovanju u Boru a pioniri Timoka takođe 0:0 na domaćem terenu protiv niške ekipe Kopernikus Železničar.

Deo grada bez vode do 15 sati

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u ulici Dr. Mišovića u Zaječaru, bez vode će biti sledeće ulice: deo Kozaračke, Dr. Mišovića, Maslovačka, Vasilija Đurovića Žarki,
deo Knjaževačke i deo Ljubljanske. Vode neće biti do 15,00 časova.