Sutra 8. sednica Skupštine opštine Negotin

Predsednik skupštine opštine Negotin mr. Milan Uruković zakazao je za sutra 8. sednicu Skupštine opštine Negotin. Na dnevnom redu je 15 tačaka. Početak je u 10 sati u Velikoj sali skupštine. DNEVNI RED 1. Izveštaj o izvršenju odluke o budžetu opštine Negotin za period januar – jun 2018. godine 2. Odluka o izmeni i dopuni odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave – opštine Negotin za 2017. godinu 3. Odluka o uspostavljanju saradnje opštine Negotin sa opštinom Lopare – Republika Srpska 4. Odluka o usvajanju…

Opširnije

Mjuzikl Bolivud u okviru 53. festivala Mokranjčevi dani

Danas će u Negotinu u okviru Mikranjčevih dana od 17 sati u Mokranjčevoj rodnoj kući biti otvorena izložba o životu i stvaralaštvu Petra Stanojevića pod nazivom “Renesansa zaboravljenog Petra Stanojevića”. Od 19 sati na maloj sceni bioskopa Krajna održaće koncert klavirski kvintet Altro senso a od 21 sat u Domu kulture u Negotinu Narodno pozorište Beograd izvešće mjuzikl Bolivud za koji tekst i režiju potpisuje Maja Pelević a muziku Anja Đorđević.

Opširnije

Timočanin zadržao lidersku poziciju, Timok 1919 i BSK Bogovina za petama

Proteklog vikenda u Zoni “Istok” fudbaleri Timoka pobedili su Majdanpek rezultatom 2:0, BSK Bogovina je slavila protiv Svrljiga 3:1, Kablovi su na svom terenu pobedili Malošište takođe rezultatom 3:1 dok su u Negotinu Hajduk Veljko i Timočanina igrali nerešeno 1:1. Timokovi kadeti su na gostovanju u Nišu protiv Sinđelića uzeli tri boda pobedivši minimalnim rezultatom 1:0 dok su Timokovi pioniri na svom terenu igrali nerešeno 2:2 protiv Trstenika.

Opširnije