Ninoslav Jovanović donirao 10.000 dinara Dečijem centru u Zaječaru

Ninoslav Jovanović, autor knjige “Trougao duše“, nakon promocije održane 04.10.2018. polovinu prihoda od prodatih knjiga donirao je Dečijem centru u Zaječaru. Iznos od 10.000 din biće upotrebljen za putovanje sa predstavom “Kockograd“ u narednih mesec dana. Inicijativa Dr Sanele Radisavljević i Ninoslava Jovanović dala je podršku radu Dečijeg centra u Zaječaru.

Opširnije

Obeležavanje Dana oslobođenja Grada Zaječara u Drugom svetskom

Dan oslobođenja Grada Zaječara u Drugom svetskom ratu biće obeležen danas polaganjem venaca na spomen obeležje „Kosturnica“ u Zaječaru. Povodom ovog dana, u salonu Gradske uprave u Zaječaru u 11 sati biće oganizovan prijem za predstavnike Ambasade Rusije i Ambasade Azerbejdžana, za predstavnike SUBNOR-a i komandanta Zaječarskog garnizona vojske Srbije Vladimira Vučkovića. Za 12 sati zakazana je ceremonija polaganja venaca na spomenik palim Crvenoarmejcima na Gradskom groblju i palim borcima narodnooslobodilačkog rata.

Opširnije

Timočanin i OFK 019 nakon 8. kola zadržali liderske pozicije

Posle 8 odigranih kola u Zoni „Istok“ knjaževački Timočanin je zadržao prvo mesto na tabeli nakon pobede u Majdanpeku rezultatom 3:0. U gradskom derbiju Timoka i Kablova nije bilo pobednika 1:1 a Moravica je pobedila na svom terenu BSK Bogovinu rezultatom 3:2 i sa 18 bodova zauzima drugo mesto na tabeli. U okružnoj ligi OFK 019 je i dalje bez poraza jer je u Kalni pobedio Midžor rezultatom 3:1. Na drugom mestu je Rudar Vrška čuka sa šest boda zaostatka. Inače u zaječarskoj okružnoj ligi se takmiči 17 klubova od…

Opširnije