Dnevna Arhiva: 10. октобра 2018.

Akcija “Sve nas povezuje krv. Podeli život, daj krv!“

U organizaciji Crvenog krsta Negotin i Zavoda za transfuziju krvi Niš, sutra će u Velikoj sali SO Negotin biti održana akcija dobrovoljnog davanja krvi pod sloganom: “Sve nas povezuje krv. Podeli život, daj krv!“. Akcija će trajati od 9:30 do 14:30 sati.

Održano opštinsko takmičenje u stonom tenisu

Osnovna škola „Ljubica Radosavljević Nada“ pobednik je opštinskog takmičenja u stonom tenisu u konkurenciji učenika, dok je OŠ „Ljuba Nešić“ bila najuspešnija u ženskoj konkurenciji. Što se srednjoškolaca tiče, Medicinska škola osvojila je 1. mesto u obe konkurencije. U pojedinačnim takmičenjima Jovan Pavković iz OŠ „Ljuba Nešić“ bio je najbolji kod učenika, dok je Anđela Cvetanović iz iste škole bila najuspešnija u konkurenciji devojčica. Prvo mesto u konkurenciji srednjoškolaca osvojio je Ivan Todorov iz zaječarske Gimnazije, dok je Ivana Ilić iz Medicinske škole bila najbolja kod učenica srednjih škola.

Meštani Crnomasnice sutra bez struje

Sutra će zbog seče rastinja, bez električne energije biće meštani u Mesnoj zajednici Crnomasnica. Struje neće biti do 14,30 časova

U nedelju startuju rukometaši RK Zaječar 1949 – ORK Pirot

U nedelju 14. oktobra u okviru Prve rukometne lige Istok za muškarce u Sportskoj hali u Zaječaru biće odigrana prvenstvena utakmica 1. kola između RK Zaječar 1949 i ORK Pirot. Početak je u 18:30 sati.