Dnevna Arhiva: 26. октобра 2018.

Zgrade B-1, B-2 i C2 bez vode do 14 sati

Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u naselju Kraljevica, bez vode će biti stanari zgrada B-1, B-2 i C2. Vode neće biti do 14,00 sati.

Koncert klasične muzike povodom 70 godina muzičke škole

Povodom proslave jubileja 70 godina postojanja Osnovne muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru večeras će, biti održan humanitarni koncert klasične muzike. Sav prihod biće namenjen za renoviranje učionice. Početak je u 19 časova u koncertnoj sali Muzičke škole. Ulaz je 200 dinara.

Bogat sportski vikend pred nama

Za vikend će biti odigrano 11. kolo Zone „Istok“. U nedelju Timok 1919 gostuje u Negotinu kod ekipe Hajduk Veljko dok su Kablovi i Timočanin domaćini. Kablovi od 14 sati na terenu u Kotlujevcu dočekuju Majdanpek a Timočanin u istom terminu u Knjaževcu Malošište. Ekipa Timočanina je i dalje bez poraza i ubedljivo zauzima prvo mesto sa 26 osvojenih bodova. Timok je treći sa 20, Hajduk Veljko peti sa 18 a Kablovi na devetom mestu sa osvojenih 13 bodova. U zaječarskoj okružnoj ligi sutra od 14 sati sastaju se Velika Jasikova – Rudar Vrška Čuka a u nedelju Bučje – OFK 019, Radnički Lubnica – Graničar Veliki Izvor, Sloga Minićevo – Rgotina i u Sokobanji Trebič – Kosovo. U prvoj RIS-ovoj ligi pioniri i petlići Timoka sutra od 11 i 13 sati igraju protiv Timočanina u Knjaževcu a kadeti Timoka u nedelju od 11 sati na stadionu pod Kraljevicom dočekuju Radnički Pirot. U Super ligi za rukometašice sutra od 19 sati u Hali sportova na Kraljevici Zaječar dočekuje beogradski Voždovac 1955 dok su rukometaši Zaječara ovog vikenda slobodni.