Priprema članova za rad na budućim predstavama

Dramske radionice za osnovce i srednjoškolce Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru već mesec dana uspešno rade. Polaznici radionica uče dikciju, scenski pokret i ponašanje na sceni. Na taj način glumci zaječarskog Pozorišta, rukovodilac radionice Nataša Petrović i njen pomoćnik Gabrijel Bećarević pripremaju članove radionice za rad na budućim predstavama i razvijaju kod njih ljubav prema pozorišnoj umetnosti.

Opširnije

Humani „FK Timok 1919“ u subotu igra za Nemanju

U okviru 12. kola Zone “Istok” Timok 1919 u subotu na svom terenu dočekuje Brodoremont iz Kladova. Utakmica počinje u 13 sati i 30 minuta. Cena ulaznice je 100 dinara a uprava FK Timoka je odlučila da se priključi trenutno aktuelnoj humanitarnoj akciji i sav prihod od prodatih ulaznica nameni za pomoć porodici Jovanović, za četvorogodišnjeg Nemanju Jovanovića, za čliju operaciju kičme je potrebno sakupiti 32.000 evra. Da potsetimo za Nemanju je u utorak mladi zaječarac Petar Šainović u saradnji sa Sportskim savezom grada Zaječara i JKP „Timok Održavanje“, pod…

Opširnije

”Uspavana lepotica” sutra na sceni Narodnog pozorišta Timočke Krajine “Zoran Radmilović“ u Zaječaru

Na sceni Narodnog pozorišta Timočke Krajine “Zoran Radmilović“ u Zaječaru sutra će biti  izvedena predstava za decu ,”Uspavana lepotica”. Glumačku ekipu čine Vujadin Milošević, Nataša Petrović i Vladimir Milošević a režiju potpisuje Dobrin Mirčev. Ulaznice po ceni od 150 dinara mogu se kupiti na blagajni pozorišta. Početak je u 18 sati.

Opširnije