Dnevna Arhiva: 9. новембра 2018.

Održana konferencija za medije u Ustanovi Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“

U Ustanovi Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ danas je održana konferencija za medije  na kojoj je bilo reči o repertoaru zaječarskog Pozorišta, pre svega obnovljenoj dečjoj  pozorišnoj predstavi „Ivica i Marica“, kao i o prvom Festivalu Romske kulture i tradicije Republike Srbije, koji će se održati u Domu kulture u Kotlujevcu. Prema rečima Miloša Đuričića umetničkog rukovodioca Pozorišta , večeras je na repertoaru obnovljena predstava za decu „Ivica i Marica“ koju je režirala Kornelija Kamenova iz Bugarske i čija je premijera bila februara 2009. godine.Predstava je ista ali su pojedini  glumci novi, s obzirom na to da Ivicu i Maricu posle 10 godina ne mogu da igraju isti glumci. Igraju : Branislav Mijatović, Irena Stanković,Nataša Petrović, Predrag Grbić, Jelena Rajić, Vujadin Milošević i Miloš

U nedelju Timok 1919 gostuje Rudaru Alpos a Kablovi sutra BSK Bogovini

U Zoni „Istok“ Kablovi sutra gostuju u Bogovini dok u nedelju Timok 1919 gostuje Rudaru Alpos a prvoplasirani Timočanin dočekuje trećeplasirani Đerdap. U zaječarskoj okružnoj ligi u nedelju Radnički iz Lubnice dočekuje OFK Knjaz, Kosovo u Zvezdanu dočekuje Rudar Vršku Čuku dok je lider OFK 019 ovog vikenda slobodan. Timokovi pioniri u nedelju od 11 sati igraju protiv Dinama iz Vranja a kadeti putuju u Surdulicu protiv Radnika.

Predavanje na temu HoReCa filozofija

I u novembru, drugog petka u mesecu, u Prostoru za POMAK biće organizovano predavanje na temu HoReCa filozofije, sa početkom u 19 časova.
Šta je HoReCa filozofija, kako poslovati u HoReCa kao najprofitabilnijem kanalu u FMCG-ju (Fast Moving Consumer Goods), kako da ostvarite i održite kvalitetne odnose sa vašim kupcima, potrošačima i klijentima, kako da se pozicionirate kao prozvođač ili potrošač u HoReCa sistemu, samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore
tokom predavanja koja će biti održano u petak 9. novembra u Prostoru za POMAK.
Tokom predavanja imaćete priliku i da unapredite svoja trenutna znanja i veštine u vezi sa konzumentima i aktivacijom u Horeca kanalu, ali i steknete nova znanja i da čujete koje praktične alate možete koristiti, a koji će vam omogućiti da bolje poslujete u HoReCa sistemu.