Dnevna Arhiva: 11. јануара 2019.

Od danas ponovo skijanje na Kraljevici

Zahvaljujući snegu koji je intenzivno padao, danas ponovo počinje je sa radom ski staza na Kraljevici u Zaječaru. Radno vreme je radnim danom od 14 sati do ponoći a vikendom od 13 sati do ponoći. Celodnevni ski-pas košta 250 dinara, dok je cena vikendom 350 dinara. Deca do sedam godina, u pratnji roditelja, ne plaćaju. Iz Javno-komunalnog preduzeća „Timok- održavanje“ kažu da je sve spremno za zimske sportove na Kraljevici. Staza je utabana a žičara spremna za rad.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Niša planira da sprovede akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija je planirana za 16.01.2019. godine u periodu od 09:00 do 14:00 sati u Radul begovom konaku u Zaječaru.

Ekipe na terenu, čiste se lokalni putevi i ulice u gradu

Iz Javnog preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju saopštavaju da ekipe čiste ulice prvog i drugog prioriteta, kao i veliki broj lokalnih putnih pravaca. Sneg koji je na području Knjaževca neprekidno padao od srede popodne stvorio je dosta problema putarima. Kako je saopšteno iz Javnog preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju, od jutros se čiste ulice u gradu prvog i drugog prioriteta, na usponima je bačena so, a očišćeni su i lokalni putevi na području Trgovišta. Ekipe putara tokom dana rade na čišćenju sledećih lokalnih putnih pravaca:
– Rgošte – Podvis
– Grezna – Balanovac – Vasilj
– Bulinovac – Vina – Slatina – Banjski Orešac
– Gornje Zuniče – Berčinovac – Lokva
– Donje Zuniče – Potrkanje
– Jelašnica – Jakovac
– Petruša – Trnovac
– Štitarac – Vidovac – Žukovac
– Krenta – Mučibaba – Ponor – Žlne – Crvenje
– Stanjinac i Šesti Gabar

Izvor: fkmsradio.com