Dnevna Arhiva: 28. јануара 2019.

Nagrađen trud Bojana Ćirića

U salonu Gradske uprave u Zaječaru, priređen je prijem za Bojana Ćirića  iz Predškolske ustanove „Đulići“, dobitnika Svetosavske nagrade za izuzetno zalaganje u radu i doprinos u zastupanju interesa dece i porodica. Ćirić je ovom prilikom istakao zadovoljstvo zbog pomenute nagrave, dodeljene od  Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, napomenuvši da je to i velika obaveza, pošto istu treba i opravdati . Ovaj diplomirani vaspitač godinama piše pesme a upravo priprema i scenario za pozorišne predstave koje izvodi sa svojim koleginicama. Bojan je najavio da će do kraja februara izaći još jedna knjiga, u kojoj se govori o različitostima u svim sferama života.

Prijem za Bojana Ćirića vaspitača iz Predškolske ustanove „Đulići“

Danas, 28. januara biće organizovan prijem za Bojana Ćirića vaspitača iz Predškolske ustanove „Đulići“, dobitnika Svetosavske nagrade za izuzetno zalaganje u radu i doprinos u zastupanju interesa dece i porodica. Prijem za Bojana Ćirića je zakazan za 13 sati u salonu Gradske uprave u Zaječaru.

U sredu akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Niša planira da sprovede akciju dobrovoljnog davanja krvi . Akcija je planirana za sredu 30. januara ove godine u periodu od 09:00 do 14:00 sati u Radul begovom konaku.