Iron Maiden 24. jula u Areni Zagreb

Svetske rock legende IRON MAIDEN svoju novu turneju ‘Legacy Of The Beast’ otvorili su na severu Evrope, a pohvale ne prestaju da pristižu od medija i fanova za vizualno najgenijalniji Maidenov nastup ikad! Set lista je prepuna hitova iz bliže i dalje prošlosti grupe – ali ne samo očitih hitova nego upravo onih koje fanovi najviše vole, a nisu se dugo čuli na koncertima – prvih nekoliko koncerata ostavili su publiku ništa manje nego euforičnom. Od svh ljudi na planetu estonski fanovi u Tallinnu bili su prvi svedoci novog spektakla. Za njima su slijedili Finci, pa Norvežani i Šveđani, i to 40 tisuća njih na zatvorenom stadionu u Stockholmu. Nordijsko proputovanje vodilo je dalje do Kopenhagena, a kulminira će kao headlineri Sweden Rock Festivala u Solvesborgu ovog četvrtka. Organizatori Live Nation sa zadovoljstvom prenose kako su svi nordijski koncerti potpuno rasprodati, što znači preko 130 hiljada obožavalaca.

2018 by JOHN McMURTRIE 2018 Copyright TALLINN IRON MAIDEN

Turneja The Legacy Of The Beast nastavlja dalje  Evropu sve do početka avgusta, pri čemu će proći kroz 34 grada u 24 zemlje, s nizom koncerata i festivala, od kojih je većina već rasprodata.

2018 by JOHN McMURTRIE 2018 Copyright TALLINN IRON MAIDEN

Zagreb je na popisu gradova evropske turneje te je jedini grad u regiji gdje će Maidenovci nastupiti 24. jula 2018. u Areni Zagreb čeka nas svetski spektakl. Stoga, ne zaboravite na vreme nabaviti dragoceni komadić papira, jer koncert je gotovo rasprodat. Požurite i ne propustite najbolji koncert godine.

Prethodni članci