Predavanje na temu HoReCa filozofija

I u novembru, drugog petka u mesecu, u Prostoru za POMAK biće organizovano predavanje na temu HoReCa filozofije, sa početkom u 19 časova.
Šta je HoReCa filozofija, kako poslovati u HoReCa kao najprofitabilnijem kanalu u FMCG-ju (Fast Moving Consumer Goods), kako da ostvarite i održite kvalitetne odnose sa vašim kupcima, potrošačima i klijentima, kako da se pozicionirate kao prozvođač ili potrošač u HoReCa sistemu, samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore
tokom predavanja koja će biti održano u petak 9. novembra u Prostoru za POMAK.
Tokom predavanja imaćete priliku i da unapredite svoja trenutna znanja i veštine u vezi sa konzumentima i aktivacijom u Horeca kanalu, ali i steknete nova znanja i da čujete koje praktične alate možete koristiti, a koji će vam omogućiti da bolje poslujete u HoReCa sistemu.
O predavaču:
Dejan Stojanovic, vlasnik konsalting agencije DOS Academy i partner u 1BC Austria, Menadžment konsultant, trener i kouč. Dvadeset sedam godina rada u sferi biznisa. Svoje dvadesedmogodišnje radno iskustvo u privredi prenosi kroz treninge Liderstva, Komunikacije i Prodaje. Radio na liderskim pozicijama u multinacionalnim i domaćim FMCG kompanijama u kojima je inspirisao i implementirao brojne promene. Poseban fokus daje na povećanju kapaciteta pojedinca u cilju poboljšanja rezultata organizacije. Stava je da unapređena kritična masa pojedinca može da izvrši kvalitetnu promenu koju organizacija zahteva. Dejan Stojanović je karijeru trenera započeo u TCCC Beverage University-ju, kao prvi sertifikovani lider za teritoriju 28 zemalja Evrope. Obuku držao na engleskom jeziku na svim tržištima Balkana i jugozapadne Evrope. Učesnik brojnih konferencija, radionica, panela i predavanja na renomiranim domaćim i inostranim institucijama. Po prirodi coach, po profesionalnoj orijentaciji analitičar, po hobiju pčelar. Dejan je oženjen Sanjom, doktorkom ekonomskih nauka, sa kojom ima sina Ognjena. Predavanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodna je prijava na linku. Ovaj događaj organizuje se u okviru projekta „POMAK zajednica“ koji sprovodi Timočki omladinski centar, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Prethodni članci