Vreme je za sigurnu štednju u AIK Banci

Specijalna ponuda štednje za Zaječarce
Ukazanim poverenjem i novcem klijenata AIK Banka pažljivo rukuje, u maniru najboljeg domaćina. To dokazuje njen položaj među vodećim bankama u Srbiji, između ostalog i po visini ukupne štednje građana. U okviru nove specijalne ponude – FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima – klijenti imaju mogućnost razoročenja celokupnog uloga, ako im novac zatreba pre dospeća, uz odgovarajuću kamatu za period tokom kojeg su štedeli. O tome smo razgovarali sa Draganom Ćirićem, direktorom Filijale Zaječar.
Kakvu ponudu je AIK Banka spremila svojim štedišama povodom Nedelje štednje?
Dugi niz godina AIK Banka je među vodećim bankama u Srbiji kada je reč o ponudi štednih proizvoda građanima. Kao i prethodnih godina i ove godine smo našu ponudu obogatili novim proizvodom – FLEKSIBILNA OROČENA ŠTEDNJA u evrima, koja omogućava štedišama da oroče svoja sredstva na 12, 25 i 36 meseci po atraktivnim kamatnim stopama uz mogućnost da u svakom trenutku, ako im novac zatreba, mogu da razoroče ulog i da za izdržani period štednje dobiju odgovarajuću kamatnu stopu.
To je jedan od četiri proizvoda koja AIK Banka sada ima u svojoj ponudi koja se tiče oročene štednje građana. Svojim štedišama smo ponudili najbolji miks štednih proizvoda koji u svakom smislu prati njihove potrebe u pogledu ročnosti uloga, uloženih iznosa, zahtevane kamatne stope, raspoloživosti, i preferiranih kanala distribucije na kojima je moguće vršiti isplate i uplate po osnovu štednje.
Na koji način AIK Banka podstiče štednju?
Nastojimo da sagledamo sve zahteve i potrebe naših klijenata, kako bismo na taj način unapredili ponudu savremenih štednih proizvoda i usluga, nudeći pritom i brojne inovacije okrenute digitalnom bankarstvu i savremenim kanalima distribucije. To je ono što AIK Banku već dugi niz godina čini jednom od najuspešnijih banaka u Srbiji, kojoj je veliki broj građana poverio svoju štednju.
Koji je osnovni kriterijum kojim se građani vode prilikom odabira banke kojoj će poveriti svoju štednju?
Građani od banke, pre svega, traže sigurnost, poverenje, uslugu i proizvod koji odgovara njihovim potrebama. Da bi se pridobilo poverenje građana, banka mora da bude finansijski stabilna i pouzdana, da ima visok nivo kapitala i odgovarajući spektar proizvoda i usluga. Klijent je uvek u centru našeg poslovanja, a razvijena usluga elektronskog i mobilnog bankarstva obezbeđuje našim klijentima 24/7 pristup Banci i odgovor na njihove potrebe.

Prethodni članci