Sport u Timočkoj krajini (REZULTATI)

Fudbaleri Rtnja na kraju jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi “Istok” zauzimaju 14. mesto na tabali sa osvojenih 17 bodova. Oni su u subotu na domaćem terenu izgubili od Dunava iz Prahova rezultatom 5:3.

Fudbaleri Timoka nakon 1:1 u Svrljigu završavaju  jesenji deo prvenstva Zone „Istok“ na četvrtom mestu sa osvojenih 30 bodova koliko ima i trećeplasirani Hajduk Veljko. Ispred njih su Moravica na drugom sa 33 i knjaževački Timočanin na prvom mestu sa osvojenih 35 bodova. Kablovi će dočekati prolećni deo prvenstva u sredini tabele na osmom mestu sa 5 pobeda, 5 nerešenih i 5 izgubljenih mečeva.


U zaječarskoj okružnoj ligi u nedelju 2. decembra biće odigrano poslednje kolo ove jeseni. Po svemu sudeći OFK 019 ostaće na prvom mestu jer dočekuje Kosovo iz Zvezdana dok Radnički iz Lubnice, koji ima samo bod manje, putuje u Kalnu na teško gostovanje petoplasiranoj ekipi Midžor.

Mlađe kategorije Timoka neslavno su prošle minulog vikenda u Kruševcu. Kadeti su sa 8 igrača odputovali na gostovanje protiv Trajala i izgubili 4:0 dok su pioniri izgubili 5:1 protiv ekipe Knez Lazar.

  

Rukometaši Zaječara ostvarili su sedmu pobedu u Prvoj ligi Istok i ubedljivo zauzimaju lidersku poziciju. Minulog vikenda, u Boljevcu, pobedili su Rtanj rezultatom 32:21 a u subotu 1. decembra u Sportskoj hali na Kraljevici dočekuju trećeplasirani Radnički iz Ćuprije dok rukometaši Rtnja putuju na gostovanje ekipi ORK Bor iz Bora.

Košarkaši Rtnja u okviru 9. kola  2. lige Srbije pobedili su u subotu u Velikoj Plani ekipu Plane rezultatom 91:80 i zauzimaju 8 mesto sa osvojenih 13 bodova. U narednom desetom kolu u subotu 1. decembra dočekuju ekipu Vrbas iz Vrbasa.

 

Prethodni članci