MASSIMO ZA DAN ZALЈUBLЈENIH

Massimo za Dan zalјublјenih, 14. februara 2019, stiže u Sava Centar. Dovolјno je reći samo – „1 dan lјubavi“ u Beogradu i sve je jasno! 
Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu lјubavi, Massimo će uvek naglasiti da lјubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada je treba i posebno obeležiti. To će se i desiti  14. februara u Sava Centru gde će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu lјubavi.Brojni hitovi nizaće se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo posebno raduje. „Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zalјublјenih u Beogradu postavlјa letvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti“ – kaže Massimo.
Omilјeni izvođač pre nekoliko meseci izdao je novi album „Sada“ sa nekoliko novih hitova i predivnih balada. One će dodatno začiniti veče za pamćenje u Sava centru jer će to biti prava prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje pesme koje je radijski eter već lepo prihvatio.
U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Dan zalјublјenih 2019. učiniti posebnim.
„Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam polјubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je lјubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavlјuje Massimo. Obeležite dan lјubavi sa Massimom!
Izvor: SAVA CENTAR

Prethodni članci