TOC organizuje trening na temu „Tehnike upravljanja vremenom“

Timočki Omladinski Centar u okviru projekta POMAK zajednica, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizuje trening na temu Tehnike upravljanja vremenom. U dobu kada smo okruženi savremenim IKT uređajima i konstantnim notifikacijama sve je više „kradljivaca vremena“ koje trebamo eliminisati i „hitnih situacija“ čije rešavanje ipak može da sačeka. Cilj dvodnevne obuke je unapređenje veština upravljanja vremenom, odnosno kreiranje strategija za jednostavnije i lakše određivanje prioriteta, fokusiranja na ciljeve i aktivnosti. Učesnici će saznati kako da uspešno identifikuju uzroke „rasipanja“ vremena, efektivno delegiraju zaduženja, izađu na kraj sa čestim prekidima u obavljanju posla, planiraju i realizuju sastanke, a sve u cilju racionalne organizacije sopstvenog rasporeda i rasporeda tima.
Ko može da se prijavi?
Mogu se prijaviti svi zinteresovani mladi, mladi sa inovativnim idejama, mladi preduzetnici i freelanceri ili predstavnici organizacija mladih i za mlade iz Zaječarskog i Borskog okruga. Ukoliko imate motivaciju, želju za novim znanjima, ukoliko ste komunikativni, kreativni i spremni na lični napredak pozivamo vas da se prijavite.
Kako da se prijavite:
Prijavite se popunjavanjem prijavnog forumalara do 14. januara 2019. godine. Odabrane učesnike kontaktiraćemo u ponedeljak 14. januara 2019. godine.
Kada i gde će biti održana obuka:
Trening Tehnike upravljanja vremenom biće održan 15. i 16. januara 2019. godine u Prostoru za POMAK u Zaječaru (Generala Gambete 44, 8. sprat).
Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate kancelariju TOC-a na telefon 069/444-10-91 ili
e-mail office@toc.rs .
Predavač:
Nikola Dunjić je HR Biznis konsultant sa višegodišnjim iskustvom u oblasti biznis konslatinga, razvoja i koučinga. Tokom svoje karijere učestvovao je u kreiranju i sprovođenju brojnih projekata i programa Saveta Evrope,USAID-a, UNDP, NDI, Građanske inicijative, KOMS, itd. Nikola je trener Erickson Coaching International, po obrazovanju je diplomirani politikolog za međunarodne poslove. Poslednjih godina je uključen u standardizaciju i razvoj HR tržišta na teritoriji Srbije i regiona. Razvoj pojedinaca i timova je nešto što radi trenurno kroz primenu koučinga, gemifikacije i motivacije u razvoju zaposlenih.

Prethodni članci