Predrag Živković, novi je trener FK Timoka

Predrag Živković, novi je trener u redovima zaječarskih plavo belih. Ovaj najpre iskusni igrač branio je boje Sinđelića a potom je igrao i u Danskoj. Kao trener sa izuzetnim reziltatima, priznanja je postigao na Farskim Ostrvima i u FK Rad-u dok je sa Brodarcem osvojio kvalitetnu omladinsku ligu, nakon čega su igrali i ligu šampiona. Pored trenera sa kojim se očekuje velika borba tokom prolećnog dela prvenstva za ulazak u Srpsku ligu „Istok“, Timoku je potvrđen i dolazak još nekoliko novih igrača.

Pored standardne postave, među prvotimcima se ove sezone neće naći Aca Manić i David Antić koji su prešli u redove knjaževčana. Sudeći po pripremama, koje su počele prošle nedelje, zaječarci će i ovog proleća imati ubedljivo najmlađi sastav u ligi. Svi kadeti, koji imuju punih 16 godina, priključeni su treninzima sa prvim timom. Prolećna polusezona u Srpskoj ligi „Istok“ i zonskim ligama počinje 9/10 marta 2019. godine dok mlađe kategoriju startuju narednog vikenda 16/17 marta.

FK Timok je prezimeo na četvrtom mestu sa osvojenih 30 bodova koliko ima i negotinski Hajduk Veljko. Moravica je na drugom sa 33 dok je knjaževački Timočanin sa 35 bodova najozbiljniji kandidat za ulazak u viši rang takmičenja. Prvu utakmicu u prolećnom delu prvenstva Timok će odigrati na gostovanju u Belotincu protiv ekipe Naša krila 1936 koju je u jesenjem delu prvenstva na svom terenu pobedio rezultatom 5:0.

Prethodni članci