Ode sve u Beograd

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Srbije utvrdila je postignute rezultate polufinalnih mečeva Kupa Srbije za sezonu 2018/19. posle kojih su plasman u finale izborili FK Crvena zvezda i FK Partizan. Na osnovu odluke Izvršnog odbora da se ovlašćuje Takmičarska komisija da samostalno odluči o eventualnoj promeni mesta odigravanja finalnog meča, Takmičarska komisija razmatrala je mogućnost promene mesta odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije. Na osnovu bezbednosnih procena i bolje i kvalitetnije organizacije finalne utakmice, Takmičarska komisija donela je odluku da se finalna utakmica zakazana za 23. maj odigra u Beogradu umesto u Nišu. Na osnovu uputstva za određivanje parova završnog takmičenja, odnosno finalne utakmice, u prisustvu predstavnika klubova finalista, putem žreba, utvrđeno je da se utakmica igra na stadionu „Rajko Mitić“ sa početkom u 19,00. Prilikom žreba klubovi su podržali odluku Takmičarske komisije, a klubove su predstavljali Milan Milijaš iz FK Partizan i Goran Negić iz FK Crvena zvezda.

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima, legendarni Whitesnake, nastupiće 27. juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svetske „Flesh & Blood’’ turneje. Whitesnake proslavljaju 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje. „Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!’’ naglašava čuveni pevač David Coverdale. Whitesnake će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova „Here I Go Again“, „Is This Love“, „Fool For Your Loving“ i ‘’Ain’t No Love In The Heart Of The City’’, izvesti i numere sa novog albuma „Flesh & Blood“ – „Shut Up And Kiss Me“ – , „Trouble Is Your Middle Name“ i „Hey You, You Make Me Rock“. S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe Whitesnake na Gitarijadi, promoter je doneo odluku da premesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je Whitesnake održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine.

Ulaznice za Whitesnake koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online na https://www.tickets.rs/program/whitesnake-1001/6147 po sledećim kategorijama: fan pit: 3.500 dinara, parter: 2.500 dinara i tribine: 2.500 dinara.

Izvor: danas.rs

Prethodni članci