Zaječar: Održana 9. sednica Gradskog veća

Na početku devete sednice Gradskog veća u Zaječaru, usvojen je nacrt rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Zaječaru i nacrt rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora Predškolske ustanove „Đulići“ u Zaječaru. 
Na sednici su usvojeni i nacrti rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora ustanove „Apoteka Zaječar“, Narodnog muzeja, Istorijskog arhiva „Timočka krajina“, Matične biblioteke „Svetozar Marković“ i Ustanove Centar za kulturu i turizam „Cekit“ u Zaječaru.
Članovi veća razmatrali su i usvojili nacrte rešenja o razrešenju i imenovanju Upravnog i Nadzornog odbora Fondacije „Zoran Radmilović“ i Zadužbine „Nikola Pašić“ u Zaječaru.
Usvojen je i predlog Zaključka o davanju ovlašćenja gradonačelniku Grada Zaječara radi raskida ugovora o saradnji u okviru programa „Podrška socio-ekonomskoj stabilnosti u regionu zapadnog Balkana“.
Sa dnevnog reda povučen predlog zaključka o davanju saglasnosti gradonačelniku Grada Zaječara za potpisivanje sporazuma sa JKP „Belosavac“ Žagubica.

Prethodni članci

Leave a Comment