Zaječar: Održana sednica Gradskog veća (Foto, Audio)

Na sednici Gradskog veća u Zaječaru razmatrani je Nacrt Odluke o izmenama Odluke o osnivanju Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, Nacrta Odluke o izmeni odluke o okončanju postupka likvidacije nad Fondacijom za podsticanje radjanja dece u likvidaciji, Nacrta Programa za sprovodjenje mera za podsticanje radjanja dece na teritoriji grada, Nacrta Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Zaječara za 2018.godinu, Nacrt Odluke  o osnivanju Ustanove Narodno Pozorište Timočke Krajine Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, Nacrt Odluke o utvrdjivanju vremena i uzroka smrti lica umrlih izvan Zdravstvene ustanove i izdavanje potvrde o smrti na teritoriji grada Zaječara. Razmatran je Predlog Rešenja o obrazovanju Žalbene komisije , Predlog zaključka o pokretanju postupka pribavljanja kp. Br:11076/2 KO Zaječar u ulici Ljuba Nešića u javnu svojinu, neposrednom pogodbom.

  • Na Dnevnom redu bio je i Predlog Rešenja o neprihvatanju Predloga za raspodelu sredstava Komisije za razmatranje predloga projekata i utvrđivanje predloga raspodele sredstava po Javnom pozivu za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara u 2017. godini.

Razmatran je Amadman 1 podnetog na predlog Odluke o osnivaju Javnog preduzeća za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja“ Zaječar, koji je podneo odbornik Skupštine grada Zaječara Miloš Stojadinović.kao i Amandman 2 podnetog na predlog Odluke o osnivanju ovog preduzeća koji je podneo odbornik Miloš Stojadinović. Na sednici Gradskog veća je izmenjena odluka o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća „Održavanje“ Zaječar, i nosiće naziv „Timok – održavanje“ Zaječar.

Prethodni članci

Leave a Comment