Megatrend univerzitet: „Praksa za studente vazduhoplovstva“

Na Megatrend univerzitetu u sredu je potpisan ugovor o poslovno- tehničkoj saradnji između ove institucije i Aerodroma „Nikola Tesla“. Potpisivanju protokola prisustvovali su Saša Vlaisavljević, generalni direktor Aerodroma „Nikola Tesla“, i Mića Jovanović, rektor Megatrend univerziteta. Studenti najstarijeg privatnog univerziteta ubuduće će stečeno teorijsko znanje moći da primene i u praksi, radeći u vazdušnoj luci.

Aerodrom je spreman da bude dobra logistika za sve studente Megatrend univerziteta, i da im pruži dobru praksu kako bi nakon završenih studija bili spremni za rad – istakao je Saša Vlaisavljević, direktor Aerodroma. – Nama su kadrovi neophodni, i spremni smo i da ponudimo zaposlenje onima koji se iskažu svojim znanjem nakon završene prakse.

Buduća saradnja svakako je najvažnija za studente civilnog vazuhoplovstva sa ovog univerziteta, ali i za one koje izučavaju savremene metode menadžmenta.

Ovo je veliki benefit za naš univerzitet i veoma važna saradnja jer ćemo u aerodromu imati partnera za jednu nastavnu bazu – napomenuo je rektor Mića Jovanović.

Još nije tačno utvrđeno koliko će trajati praktična nastava, a sa univerziteta poručuju da će se sve realizovati u dogovoru sa studentima.

Izvor: Večernje novosti

Prethodni članci

Leave a Comment