Bora Dragićević novi predsednik FK Timok

Na Skupštini Fudbalskog kluba Timok, koja je večeras održana u velikoj sali gradske uprave u Zaječaru, dosadašnji predsednik Branimir Đorđević i kompletno rukovodstvo podneli su ostavku. Na predlog predstavnika navijača, jednoglasno je za novog predsednika izabran zaječarac Bora Dragićević, nekadašnji direktor Sportske hale u Zaječru, fabrike Eurosalon u Beogradu a sada vlasnik firme DIB Stars d.o.o. Beograd koja se između ostalog bavi posredovanjem fudbalera svih uzrasta i individualnim radom. http://www.dibstars.com/inter.php?result=sport
Shodno članu 19. Pravilnika o radu sa posrednicima FSS („Službeni list Fudbal“, br.23/15, vanr. br.10/16), Komisija za rad sa posrednicima FSS objavila je imena svih registrovanih.

Bora Dragićević se zahvalio dosadašnjem rukovodstvu sastavljenom od navijača i ljubitelja kluba, koji su kako kaže prošle godine spasili FK Timok od sigurnog gašenja i postavio dva cilja do kraja sezone. Jedan je refinansiranje dugovanja i drugi je opstanak u Srpsku ligu Srbije uz dovođenje 5-6 profesionalnih igrača. Na sednici je takođe izabran upravni i nadzorni odbor kluba dok je na funkciju generalnog sekretara ostao Ivan Vučković.

Оставите одговор