Dnevna Arhiva: 22. јуна 2017.

Za vikend će u Zaječaru biti održan Međunarodni turnir u fudbalu

Za vikend će u Zaječaru biti održan Međunarodni turnir u fudbalu za mlađe kategorije. U subotu 24. juna igraće mladi fudbaleri 2006. i 2008. godište a u nedelju 25. juna 2007 i 2009 godište. Pored domaćina Timoka učestvuju još 3 kluba iz Bugarske, Crvena Zvezda, Radnički Niš, Jagodina, Radnik Surdulica, Topličanin iz Prokuplja, Real Niš, Nacional iz Niša, FK Vlasina, sa Kosova iz Gračanice, FK Erdoglija iz Kragujevaca, Trgovački iz Petrovca na Mlavi, ŠF Vuk iz Paraćina, Hajduk Veljko Negotina i Brodoremont iz Kladova.

Sutra 38. sednica Skupštine opštine Negotin

Trideset osma sednica Skupštine opštine Negotin biće održana sutra u velikoj sali Skupštine opštine Negotin sa početkom u 10,00 časova. Za sednicu je predložen sledeći
D N E V N I   R E D
1. ODLUKA O IZMENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O BUDžETU OPŠTINE NEGOTIN ZA 2017. GODINU, SA IZMENAMA I DOPUNAMA KADROVSKOG PLANA ZA 2017. GODINU.
2 ODLUKA O IZMENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O MAKSIMALNOM BROJU ZAPOSLENIH NA NEODREĐENO VREME U SISTEMU LOKALNE SAMOUPRAVE – OPŠTINE NEGOTIN ZA 2015. GODINU.
3. ODLUKA O SUBVENCIONISANjU LINIJSKOG PRIGRADSKOG PREVOZA PUTNIKA NA TERITORIJI OPŠTINE NEGOTIN.
4. ODLUKA O PRESTANKU FUNKCIJE DELOVA PUTA.
5. ODLUKA O PRISTUPANjU IZRADI LOKALNOG AKCIONOG PLANA ZA MLADE OPŠTINE NEGOTIN ZA PERIOD 2018-2021. GODINE.
6. REŠENjE O DAVANjU SAGLASNOSTI NA PRVU IZMENU I DOPUNU PROGRAMA POSLOVANjA JAVNOG PREDUZEĆA ZA KOMUNALNE DELATNOSTI „BADNjEVO“ NEGOTIN ZA 2017. GODINU SA FINANSIJSKIM PLANOM.
7. REŠENjE O OBRAZOVANjU KOMISIJE ZA KOORDINACIJU INSPEKCIJSKOG NADZORA NAD POSLOVIMA IZ IZVORNE NADLEŽNOSTI OPŠTINE NEGOTIN.
8. REŠENjE O DAVANjU SAGLASNOSTI NA ODLUKU O IZMENAMA I DOPUNAMA STATUTA DOMA KULTURE „STEVAN MOKRANjAC“ NEGOTIN

SKUPŠTINA OPŠTINE NEGOTIN,
PREDSEDNIK, dr med. Ljubisav Božilović, s.r.