Dnevna Arhiva: 13. априла 2018.

U ponedeljak opštinsko takmičenje škola u malom fudbalu

Opštinsko takmičenje u malom fudbalu za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Zaječara na programu je u ponedeljak, 16. aprila. Organizator je Sportski savez grada Zaječara, a utakmice će se igrati na terenima Osnovne škole „Đura Jakšić“. Na terene će prvo izaći učenici osnovnih škola i to od 9 sati, dok će srednjoškolci nastupati nakon 13 časova.

            

Slavica Đukić Dejanović danas predstavlja Strategiju podsticaja rađanja u Zaječaru

U prostorijama  zaječarskog Zdravstvenog centra u okviru simpozijuma „Citodijagnostika i kurativni tretman bolesti donjeg reproduktivnog trakta žena“ ministarka Slavica Đukić Dejanović prezentovaće Strategiju podsticaja rađanja. Simpozijum organizuju GAS i Citološke sekcije SLD,a
početak predavanja zakazano je za 18 sati i 30 minuta.

 

Obuka za volontere Crvenog krsta Zaječar

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Crvenim krstom Čukarica sprovesce obuku za mlade volontere na temu Dobrovoljnog davalastava krvi.Trodnevna obuka planirana je da se održi u periodu od 13. do 15. aprila 2018. godine u prostorijama Crvenog krsta Zaječar.Nakon obuke usledice i simulacija dobrovoljnog davalastava krvi koja ce biti odradjena od strane volontera Crvenog krsta Zaječar i volontera Crvenog krsta Čukarice u ponedeljak 16.aprila 2018. godine u dvoristu srednjih škola.