Dnevna Arhiva: 2. фебруара 2019.

Zaječarke izgubile od Bekamenta 22:25

Rukometašice Zaječara izgubile su večeras od ekipe Bekament iz Aranđelovca rezultatom 22:25 u okviru 13. kola Super lige za žene. Prvo poluvreme pripalo je domaćoj ekipi koja je pokazala veću želju za pobedom. Na odmor se otišlo vođstvom zaječarki 15:11. U drugom poluvremenu gošće iz Aranđelovca su preokrenule rezultat u svoju korist i ostaju za petama Jagodini koja je večaras deklasirala „Voždovac 1955“ rezultatom 31:14. Rukometašice Zaječara ostaju na četvrtom mestu sa 15 osvojenih bodova a u narednom kolu gostuju u Beograd ekipi „Voždovac 1955“

Večeras od 19 sati u Hali sportova RK Zaječar – ŽRK Bekament

Večeas u Hali sportova na Kraljevici u Zaječaru u okviru 13. kola Super lige za žene, rukometašice Zaječara dočekuju ekipu ŽRK Bekament. Gosti iz Aranđelovca trenutno zauzimaju drugu poziciju na tabeli sa 22 boda odmah iz prvoplasirane Jagodina koja je osvojola 24. Zaječarke su na četvrtom mestu sa 15 bodova. Početak je u 19 sati.

Pantomima „Linija“ u ponedeljak u Kotlujevcu

U Domu kulture u Kotlujevcu u ponedeljak  4. februara od 20:00 sati biće  izvedena monodramska pantomima „Linija“ po motivima crtanog filma „La Linea”. Predstava prati životni put jedne žene-Linije, koja nailazi na životne prepreke i savladava ih hodajući svojom već  iscrtanom putanjom. Autorka i glumica je Ana Bretšnajder koja je za ovu pantomime osvojila „Zlatnu kolajnu“ na 43. Festivalu monodrame i pantomime, koji je prošle  godine održan u pozorištu lutaka „Pinokio“ u Beogradu.

Cena karte je 150 dinara.